Standovár Sára
gyermekpszichológus
Magamról:

Standovár Sára vagyok, pszichológus. 2009-ben végeztem az ELTE-n alkalmazott fejlődéslélektan, illetve életvezetési és pályatanácsadás szakirányon. Ekkor kezdtem módszerspecifikus képzésemet is, így 2011-ben az Integratív gyermekterapeuta címet is meg fogom szerezni. 4 éve dolgozom egy iskolában, ahol egyéni és csoportos foglalkozásokat tartok középiskolások részére, illetve resztoratív (helyreállító) szemléletű konfliktuskezeléseket vezetek. Autogén tréningben, vezetett imaginációs technikában és pszichodrámában is jártasságot szereztem (és szerzek folyamatosan).

Nagyon közel áll hozzám a zene és más művészetek is, így a jövőben tervezem elmélyíteni tudásomat a képzőművészeti, zene és meseterápiában, de közben alapszinten használok ilyen technikákat.
Az utóbbi években elkezdett érdekelni a pasztorálpszichológia is, mivel keresztény értékrendet vallok. Segítő munkát végzek olyan ifjúsági közösségekben, ahol pszichés megsegítés és a keresztény élet egyszerre van jelen.

Miért is lettem gyerekpszichológus?
Már középiskolában tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Úgy éreztem, hogy könnyen szót találok velük, és nem utolsó sorban nagyon élvezem, ha velük lehetek.
Fontos számomra is, hogy egészséges gyerekek legyenek körülöttünk, hiszen így a jövőben remélhetőleg felnőttként is egészségesebbek lesznek/leszünk. De ami ennél is jobban motivált, az a játék. Nagyon szeretek rajzolni, játszani, festeni, zenélni, s közben a gyerekek fel tudnak oldódni, és meg tudják találni saját gyógyulási útjukat. Számomra ennyit jelent a terápia.


Rendelő: Bp. 1147. Kerékgyártó utca 53/a (egyeztetés alapján)      +36 30 / 327-1715    standovar.sara@bedestan.hu    www.bedestan.hu    Skype-tanácsadás: standovarsara.pszichologus
 
MAGAMRÓL         MIBEN SEGÍTHETEK?           KÉRDEZZ-FELELEK             CIKKEK            ELÉRHETŐSÉGEK
főoldal            keresés            oldaltérkép
Referenciák:

blogom
www.tiniszaj.hu
www.pottomfalva.hu
friss hírek